CHP Hazinedar için harekete geçti

Hazinedar'ın ihracı için MYK raporu hazırlanması talebi, Parti Meclisi’nde benimsendi ve 44 PM üyesinin oyuyla kabul edildi.İki ay sonra yapılacak olan toplantıda hazırlanacak rapor, Parti Meclisine sunulacak. Hazinedar da bu süreçte...

Hazinedar'ın ihracı için MYK raporu hazırlanması talebi, Parti Meclisi’nde benimsendi ve 44 PM üyesinin oyuyla kabul edildi.

İki ay sonra yapılacak olan toplantıda hazırlanacak rapor, Parti Meclisine sunulacak. Hazinedar da bu süreçte hakkındaki suçlamalar için savunma verecek.

Hazinedar hakkında parti disiplinine uygun davranmaması, ağac kesimi yapması, belediye işçilerine hac dönüşü kendisini karşılatması ve zabıtalara vatandaşları dövdürmesi gibi suçlamalar bulunuyor.

BEKAROĞLU KAVGASI

Öte yandan hazırladığı raporla son günlerde partide tartışmaların fitilini ateşleyen Bekaraoğlu'na PM toplantısında sert tepkiler yöneldi. ABC'nin edindiği bilgilere göre CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu yeni bir rapor hazırlayarak Bekaroğlu'nu eleştirdi. Tartışmaların alevlenmesi üzerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Bekaroğlu'na sahip çıkarak, "CHP sosyal demokrat parti, her fikir tartışılmalı" dedi.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'
Basını özgür bir Türkiye, demokrasimiz için şarttır
Akit yazarı, Cumhur'a seçim mağlubiyeti sebebiyle hesap sorulması gereken yerleri sıraladı