CHP İlçe Başkanı gözaltında!

Yılmazlar’ın ifadesinin alınacağı öğrenilirken CHP İzmir İl Yönetimi partili avukatları Ödemiş’e gönderirken İlçe Başkanı’nın CHP’li bir meclis üyesi ve 4 belediye çalışanıyla beraber gözaltına alındığı...

Yılmazlar’ın ifadesinin alınacağı öğrenilirken CHP İzmir İl Yönetimi partili avukatları Ödemiş’e gönderirken İlçe Başkanı’nın CHP’li bir meclis üyesi ve 4 belediye çalışanıyla beraber gözaltına alındığı ortaya çıktı.

CHP’li ilçe başkanının darbe girişiminden aldığı öne sürülürken açıklama yapan CHP İl Sekreteri Birgül Değirmenci şu ifadeleri kullandı:  “İlçe başkanımız dün gözaltına alınmış. Beydağ’da adliye binası yok. O nedenle Ödemiş’e götürüldü. Savcı olmadığı için bugüne kaldı. İfadesi alınacak. Hangi nedenle ifadesinin alınacağını henüz öğrenemedik.''

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin operasyonlar sürerken CHP'li İzmir Beydağ İlçe Başkanı ilginç bir gerekçeyle gözaltına alındı.

Beydağ’da sela verilmesinin CHP’lilerin tarafından engellendiği iddia edilirken, Yılmazlar’ın bu iddia nedeniyle gözaltına alındığı öne sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Vergi kaçakçılığını ihbar edenlere ikramiye: 15 milyon TL ödendi
Baharla birlikte her yerdeler: Keneler vücutta en çok buralara yapışıyor!
Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?
AKP'nin kanun teklifi, fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının 10 kat artırılmasını öngörüyor