CHP İlçe Binasındaki Balkon Çökmesi Sonucunda İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz hayatını Kaybetti

Tavas ilçesindeki CHP ilçe binasında balkon çökmesi sonucu ağır yaralanan İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz, hastanede yaşamını yitirdi. CHP yetkilileri, Palaz için başsağlığı mesajı yayınladı.

Tavas ilçesindeki resmi olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı CHP ilçe binasında yaşanan balkon çökmesi trajik sonuçlar doğurdu. İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz ağır yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti. CHP yetkilileri, Palaz'ın ailesine ve partilerine başsağlığı diledi. Olay, seçim sürecinde derin bir üzüntü yarattı.

Tavas ilçesindeki CHP ilçe binasında gerçekleştirilen resmi olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı sırada balkonun çökmesi sonucunda ağır yaralanan İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz'ın hastanede hayatını kaybetmesi, büyük bir üzüntüye yol açtı. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yaşanan trajik olayı duyurmak için bir araya gelerek kamuoyuna açıklamada bulundular. Horzum, Palaz'ın vefat haberini aldıklarını ve ailesine, partilerine başsağlığı dilediğini belirtirken, Palaz'ın ruhunun cennette olduğunu ifade etti. Bu olay, seçim sürecinde yaşanan acı bir kayıp olarak hatırlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!