CHP, İstanbul Güngören ve Esenyurt İlçe Belediye Başkan Adaylarını Değiştirdi

CHP tarafından yapılan resmi açıklamada, İstanbul'un Güngören ve Esenyurt ilçe belediye başkan adaylarının sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiği ve yerine Prof. Dr. Ahmet Özer ile Yüksel Yalçın'ın atanmış olduğu bildirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yapılan resmi açıklamada, İstanbul'un Güngören ve Esenyurt ilçe belediye başkan adaylarının sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiği belirtildi. Ali Gökmen ve Temel Akkoçlar'a geçmiş olsun dilekleri iletildi. Aynı açıklamada, yeni adayların belirlendiği ifade edilerek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından Esenyurt ilçesi için Prof. Dr. Ahmet Özer ve Güngören ilçesi için Yüksel Yalçın'ın belediye başkan adayı olarak atanmış olduğu kaydedildi.

AÇIKLAMADAN BAZI SATIRLAR

Açıklamada yer alan ifadelere göre: "İstanbul Güngören ve Esenyurt ilçe belediye başkan adaylarımız, sağlık sorunları sebebiyle adaylıktan çekilmiştir. Ali Gökmen ve Temel Akkoçlar’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından Esenyurt ilçesi için Prof. Dr. Ahmet Özer ve Güngören ilçesi için Yüksel Yalçın belediye başkan adayı olarak atanmıştır."

YENİ ADAYLARIN TANITIMI

Parti tarafından yapılan bu açıklama, CHP'nin İstanbul'da Güngören ve Esenyurt ilçeleri için yeni belediye başkan adaylarını belirlediğini ve Genel Başkan Özgür Özel tarafından atanarak Prof. Dr. Ahmet Özer ve Yüksel Yalçın'ın aday gösterildiğini duyurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

7 ilde 'borsa dolandırıcılığı' operasyonu yapıldı: Birçok kişi gözaltına alındı
İrem Derici ve Gökhan Fırat aşklarına bir şans daha verme kararı aldı!
Yonca Evcimik; Bebek kordonundan güzellik buluyor!
Beşiktaş’ta 19 Mayıs gençlik festivali!
İstanbul'da yarın dışarıda olacaklar için uyarı geldi!