CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na soruşturma!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında "PKK-DHKP-C terör örgütü propagandası yapmak", "Türkiye Cumhuriyeti devletini/kurumlarını alanen aşağılamak", ve "Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlarını işlediği" iddiasıyla...

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında "PKK-DHKP-C terör örgütü propagandası yapmak", "Türkiye Cumhuriyeti devletini/kurumlarını alanen aşağılamak", ve "Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlarını işlediği" iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Twitter'dan açıklama yapan Kaftancıoğlu, "Bir doktor ve bir anneyim. Bütün yaşamımı insan hakları mücadelesine adamış biri olarak daima terörü ve terör örgütlerini lanetledim! Tüm amacım ve çalışmalarım Türkiye Cumhuriyeti devletini yüceltmek olup saraya dair eleştirilerim de bu sorumlulukladır. Gerek şahsım, gerek partimle ilgili karalama kampanyası yürüten herkesle yargı önünde hesaplaşacağım" ifadelerini paylaştı. 

Canan Kaftancıoğlu kimdir?

CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu oldu

Kaftancıoğlu ayrıca, "Bir kadın bütün dünyayı değiştirebilir. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ve hepimizin annesi #ZübeydeHanım’ı saygı ile anıyorum" diyerek, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın fotoğrafını paylaştı.

YANDAŞLARIN HEDEFİ OLMUŞTU
Yandaş Sabah'ta yer alan haberde Kaftancıoğlu'nun HDP'li vekillerin gözaltına alınması, 16 Temmuz sabahı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde askerlerin linç edilmesine tepki gösteren twitter paylaşımları hedef gösterildi.

Yandaş Sabah gazetesinin yanı sıra Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitoğlu da Canan Kaftancıoğlu'nu Twitter hesabından hedef gösterek şu paylaşımı yaptı:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Seyircileri Büyüleyecek Yeni Filmler: Amy Winehouse'un Hikayesi ve Yerli Yapımlar Vizyonda!
TikTok ve Universal Müzik Arasındaki Anlaşmazlık Son Buldu: Şarkılar Geri Dönüyor!
Fatih Sultan Mehmet Han'ın Vefatının 543. Yılı Anıldı: Kabri Başında Dualarla Anıldı
MSB'den 2024 Askerlik Yeri ve Sevk Tarihleri Duyurusu
Davutoğlu'nun İsrail ile ticareti protesto için planladığı yürüyüşün iptal edildiği açıklandı