CHP İstanbul İl Başkanı Çelik: "31 Mart aynı zamanda yeni bir başlangıçtır"

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik “31 Mart aynı zamanda yeni bir başlangıçtır. Türkiye demokrasi mücadelesinin yeni bir başlangıcıdır. Artık bu şehirde insanlar geleceğe dair umutlanmaya başladı," ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın geleneksel bayramlaşma programı, İl Başkanlığı binasında Seyrantepe'de gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, geleneksel bayramlaşma programında konuşma yaptı. Çelik, "31 Mart yalnız bir sonuç değildir. 31 Mart'ta çok tarihi bir yerel başarı elde ettik. Belediye başkanlarımız hem İstanbul'da hem ülkemizin dört bir yanında halkçı belediyecilik uygulamaları gerçekleştirecekler. Ama 31 Mart aynı zamanda yeni bir başlangıçtır.

Türkiye demokrasi mücadelesinin yeni bir başlangıcıdır. Artık bu şehirde insanlar geleceğe dair umutlanmaya başladı. Artık bu şehirde gençler geleceğini yurt haricinde aramak yerine güzel ülkemizin, demokrasi mücadelesini bizlerle birlikte vermeye karar verdiler. Artık gençler geleceğini yurt haricinde aramak istemiyor. Gençler kendi ülkesine değer katmak istiyor. Ben bunu aldığım telefonlarda, sokaktan önümüzü çeviren gençlerde görüyorum," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi
Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor