CHP Kadın Kolları, Tutuklu Dilruba K.'yı Ziyaret Edecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yeni tüzük değişikliği ve tematik miting hazırlıkları sürerken, sokak röportajında tutuklanan Dilruba K.'yı ziyaret etmek için Kadın Kolları Başkanı Asu Kaya’yı görevlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP), "Toplumun gereksinimlerine uygun bir tüzük değişikliği" için çalışmalar sürerken, tematik mitinglerin hazırlıkları da devam ediyor. CHP Kadın Kolları, sokak röportajında söyledikleri nedeniyle tutuklanan Dilruba K.'yı ziyaret etmek için harekete geçiyor.

KADIN KOLLARI ZİYARET İÇİN GÖREVLENDİRİLDİ

BirGün'den Mustafa Bildircin'in haberine göre, CHP yönetimi, İzmir'de yaptığı sokak röportajında sarf ettiği sözler nedeniyle tutuklanan Dilruba K.'yı ziyaret etmek üzere Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya’yı görevlendirdi.

CAN ATALAY İÇİN MECLİS’E YENİDEN ÇAĞRI

Ayrıca, Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi Toplantısı'nda gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP lideri Özgür Özel, Can Atalay oturumu için Meclis’i yeniden çağıracaklarını belirtti. Özel, "Görüşmek için değil, kararı okumak için. Bunu yaparsanız Saray’dan bağımsız olduğunuza inanacağız" ifadelerini kullandı. Bunun yanı sıra, Özel, bu ayın bitmeden Filistin'e güçlü bir heyetle gideceklerini duyurdu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.