CHP Lütfü Savaş'tan Vazgeçmedi! Yeniden aday gösterilen Lütfü Savaş'tan ilk açıklama geldi

CHP'nin Hatay'da devam etme kararı aldığı Lütfü Savaş, halkla buluşarak adaylık sürecine resmi olarak başladı. Savaş, yaptığı konuşmada hizmetin önemine vurgu yaparken, Atatürk ilke ve mirasına bağlılığını dile getirdi ve Hatay'a olan bağlılığını vurguladı.

CHP, Hatay'da Lütfü Savaş'la devam etme kararı aldı ve bu karar kesinleştikten sonra Savaş, Hatay'da halkla bir araya geldi. Savaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiş ve konuşmasında, "Hizmet için yola çıkanlar asla yorulmazlar" vurgusuyla duygularını dile getirdi. Savaş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevdiklerini ve onun mirasına sahip çıkmaya devam edeceklerini ifade etti. Yola çıkarken irade, güç ve vizyonun önemine değinen Savaş, ancak en önemli şeyin yürek olduğunu belirtti. Aile bağlarının önemine dikkat çeken Savaş, güvenin parayla ya da şöhretle sağlanamayacağını, bunun yürekle olduğunu vurguladı. Hatay'ın, Samandağ'ın ve İskenderun'un önemine değinerek katılımcılara seslendi ve onları kucakladı.

SAVAŞ’IN KONUŞMASINDA SATIR BAŞLARI

"Hizmet için yola çıkanlar asla yorulmazlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü seviyoruz ve onun emanetine sahip çıkıyoruz. Çıktığımız yolda bizlere irade, güç, vizyon gerek... Ama en çok yürek gerek yürek.

Aileniz, anneniz, çocuklarınızı güvendiğiniz birine teslim edersiniz. Bu güven parayla, şöhretle olmuyor. Şarkı söyleyerek de olmuyor top oynayarak da olmuyor. Hatay bizim canımız, Samandağ bizim canımız, İskenderun bizim canımız, hepiniz bizim canımızsınız."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Jake Sullivan: Suudi Arabistan ve İsrail Ziyaretleri
"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı