CHP, Meclis’te kapalı oturum talep etti

İsrail'in Filistin ve Lübnan'a yönelik saldırıları devam ederken, İran'ın füzeli misillemesi bölgedeki gerginliği artırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek" diyerek önemli bir uyarıda bulundu.

İsrail'in Filistin ve Lübnan'a yönelik saldırıları sürerken, İran'ın dün akşam gerçekleştirdiği füzeli misilleme, bölgedeki gerginliği daha da artırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek" uyarısında bulundu; CHP ise bu açıklamayı değerlendirmek üzere kapalı oturum talep etti.

İsrail'in Filistin ve Lübnan'a yönelik saldırıları devam ederken, İran'ın dün akşam gerçekleştirdiği füzeli misillemenin ardından bölgede gerginlik daha da arttı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşmada "İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek" uyarısında bulundu. Bu açıklama, siyasetin gündeminde önemli bir yer edindi.

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Erdoğan’ın ifadelerini değerlendirerek, "‘İsrail bizimle savaşacak’ demek çok önemli bir laftır. Bu söz boşta kalamaz ve mutlaka bir anlam kazanmalıdır" dedi. 

Emir’in başkanlık ettiği CHP heyeti, bu açıklama sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir görüşme gerçekleştirdi. CHP heyeti, bu görüşmede TBMM’de kapalı bir oturum yapılmasını talep etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.