CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir: “Tarım alanlarımıza sahip çıkacağız”

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, kırsal mahalleleri ziyaret ederek tarım alanlarının korunması ve geleceğe taşınması gerekliliğini vurguladı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, kırsal mahalleleri ziyaret ederek tarım alanlarının korunması ve geleceğe taşınması gerekliliğini vurguladı.

KIRSAL MAHALLELERDE AĞIRLIKLI SEÇİM ÇALIŞMALARI

Şadi Özdemir, seçim çalışmalarında kırsal mahallelere özel bir ağırlık vererek, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ile birlikte sorunları yerinde dinliyor. Nilüfer Belediye Başkan Adayı, Hasanağa, Fadıllı, Akcalar, Başköy ve Ayvaköy Mahalleleri'nde çiftçilerle buluşarak, üretimle ilgili sorunları dinleyip çözümleri birlikte bulacaklarını belirtti.

TARIMSAL ÜRETİMİ ARTIRMA HEDEFİ

Şadi Özdemir, tarım topraklarının korunmasının yanı sıra tarımsal üretimi artırmayı önemsediklerini ve bu doğrultuda çeşitli destekler sunacaklarını açıkladı. Özdemir, "Önceliklerimiz arasında tarımsal üretimi canlandırmak var. Tarımı destekleyeceğiz, üretimin artırılmasını sağlayacağız. Bu hedefle kooperatifçilik modelini de yaygınlaştırmak istiyoruz. Belediyenin içinde olacağı yapıyla üreticiyi de mağdur etmeden Nilüfer'de yetiştirilen ürünler için bir satış modeli geliştirmek istiyoruz. Tarım topraklarını korumak geleceğimiz için, çocuklarımız için çok önemli" dedi. Özdemir, tarımsal üretimi desteklemek amacıyla kooperatifçilik modelini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ve Nilüfer'de yetiştirilen ürünler için adil bir satış modeli oluşturmayı planladıklarını söyledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in Sırbistan Ziyareti: Diplomatik Hamle ve Tarihi Hatırlatma
AK Parti Kemalizm’le hesaplaşmak yerine son kulvarda uzlaşmayı mı tercih etti?
Arapça bilmediğini biliyorduk, tarih de bilmiyormuş
Erdoğan’ın CHP’nin 'içini karıştırmak' gibi bir planı olabilir mi?"
Saadet Partisi'nde kongre tarihi belli oldu