CHP Tunceli İl Başkanı açıkladı : ''Anayasa değişikliğinin temel amacı ne?''

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan ve Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor? programının konuk olan CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza Güder çarpıcı açıklamalar bulunurken, "Bu anayasa değişikliğinin temeli, amacı şu. Sayın Cumhurbaşkanımız...

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan ve Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor? programının konuk olan CHP Tunceli İl Başkanı Ali Rıza Güder çarpıcı açıklamalar bulunurken, "Bu anayasa değişikliğinin temeli, amacı şu. Sayın Cumhurbaşkanımız başkan olmak istiyor. Etrafına da makyajlı bir takım anayasa değişiklik teklifleriyle, maddeleriyle bunu bir şekilde kurguluyorlar" dedi.

Ali Rıza Güder yaptığı açıklamada, “15 yıldır ne yapamıyorlar? Bu sistem değişikliğiyle ne olacak? Bu soruyu sormaktan herkes vazgeçsin çünkü bu sorunun bir cevabı yok. Bu anayasa değişikliğinin temeli, amacı şu. Sayın Cumhurbaşkanımız başkan olmak istiyor. Etrafınada makyajlı bir takım anayasa değişiklik teklifleriyle, maddeleriyle bunu bir şekilde kurguluyorlar. Yani sadece, sayın Cumhurbaşkanımızın başkan olmak hevesini gizlemek, perdelemek için konulmuş değişikliklerdir bunlar. Bunun başka bir izahatı yok'' dedi.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Şiddet İddialarına Savunma: TikTok Fenomeni 'Karagül'den Şok Açıklama
Kızılcık Şerbeti'nde Olay! Doğa ve Giray öpüştü!
Bakan Özhaseki: Sene Sonuna Kadar 200 Bin Konut Teslim Edilecek
Ensar Vakfı, İsrail'le ticareti inkar etmeye çalışırken doğruladı
Ünlü Model Didem Soydan'dan Bornozlu Haller!