CHP Yeşilhisar Belediye Başkan adayına bıçaklı saldırı

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde CHP'nin Belediye Başkan adayı olan Deniz Onaç, aracına aldığı iki kişi tarafından gasp edilip bıçaklandı. Onaç, dün akşam saatlerinde Güzelöz mevkisi civarlarında otostop çeken 2 kişiyi otomobiline aldı. Bir süre sonra şüpheliler, Onaç'a saldırdı.

Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde CHP'nin Belediye Başkan adayı olan Deniz Onaç, aracına aldığı iki kişi tarafından gasp edilip bıçaklandı. Onaç, dün akşam saatlerinde Güzelöz mevkisi civarlarında otostop çeken 2 kişiyi otomobiline aldı. Bir süre sonra şüpheliler, Onaç'a saldırdı.

OTOSTOP YAPAN ŞÜPHELİLER SALDIRDI

İddialara göre, Nevşehir'in Ürgüp ilçesinden Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesine dönen avukat Onaç, dün akşam saatlerinde Güzelöz mevkisi civarlarında otostop çeken 2 kişiyi otomobiline aldı. Bir süre sonra şüpheliler, Onaç'a saldırdı.

YARALANAN ONAÇ, HASTANEYE KALDIRILDI

Elinden hafif şekilde bıçaklanan ve kafasına vurulan cisimle bayıltılan Onaç, ayıldığında parasının çalındığını fark etti. Babasını arayarak yardım isteyen Onaç, Kayseri Şehir Hastanesine kaldırıldı. Onaç, tedavisinin ardından taburcu edildi. Şüphelileri yakalamak için başlatılan çalışmalar sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Hastanelerde onaylı randevu nedir ve nasıl alınır?
Heyelan Felaketi: Akıncılar'da 100 Dönüm Tarım Arazi Zarar Gördü
Orhangazi'de Tüfek Kazası: 9 Yaşındaki Çocuk Kuzenini Vurarak Öldürdü
13 Mayıs Hava Durumu: Yarın İçin Güncel Tahminler!
Nihal ve Bahar Candan Soruşturmasında Yeni Gelişme Yaşandı! İtiraf Geldi!