CHP'de Devrimci Demokratlar: Hayır demeye devam edelim

CHP'nin dokunulmazlık oylamasında 'Evet' diyeceğini açıklamasına başından bu yana karşı çıkan "CHP'de Devrimci Demokratlar" grubu bir açıklam yaparak Cuma günü yapılacak oylamada 'Hayır' oyu verilmesini istedi.Yapılan açıklama...

CHP'nin dokunulmazlık oylamasında 'Evet' diyeceğini açıklamasına başından bu yana karşı çıkan "CHP'de Devrimci Demokratlar" grubu bir açıklam yaparak Cuma günü yapılacak oylamada 'Hayır' oyu verilmesini istedi.

Yapılan açıklama şu şekilde:

“HAYIR'' DEMEYE DEVAM EDELİM!

Partimiz CHP’nin duyarlı, yurtsever ve devrimci milletvekilleri önceki gün TBMM’de AKP’nin hukuk tanımaz ve Anayasaya aykırı dokunulmazlık oyununa “Hayır'' dediler. Ülkemizi fiili olarak bir iç savaşa sürüklemeyi hedefleyen dokunulmazlık oylamasına “Hayır'' diyerek doğru bir duruş sergileyen milletvekillerimizi kutluyoruz!

20 Mayıs Cuma günü yapılacak ikinci tur oylamada da CHP milletvekilleri başta olmak üzere, ülkemizde kardeşliği, eşitliği ve demokrasiyi isteyen bütün milletvekillerini bir kez daha “Hayır'' oyu vermeye davet ediyoruz!

Kutuplaşmanın, bölücülüğün, nefret söyleminin doğrudan adresi haline gelen AKP’den ülkemize de, yurttaşımıza da bir fayda gelmeyeceğini yaşayarak öğrendik!

Yalanlara, dolanlara, algı operasyonlarına artık yeter! Laik ve demokratik bir Türkiye’de yüzü kızarmadan yaşamak isteyen her milletvekili, 20 Mayıs Cuma günü bir kez daha adalet için, eşitlik ve kardeşlik için, yaşanacak bir Türkiye için “Hayır'' demelidir!

CHP’ye de tereddütsüz “Hayır'' demek yakışır!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını kutladığımız bu günde CHP’ye, laik ve demokratik bir Türkiye’yi yeniden inşa etmek için bütün demokrasi güçlerini bir araya getirmek, “eşitlik, kardeşlik ve özgürlük'' bayrağını yukarılara taşımak yakışır!

19 Mayıs 2016

CHP’de Devrimci Demokratlar

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

AK Parti Gelibolu Ziyaretinde Vurgu: 'Türkiye'nin Yöneten Partisiyiz'
Özgür Özel'den Manisa Ziyareti: Seçim Başarısı ve Turizm Potansiyeli Üzerine Değerlendirmeler
Fatih Erbakan: Yeniden Refah Belediyeleri Adalet ve Ahlakla Yönetecek!
AK Parti'ye Oy Veren Her 3 Kişiden 1'i Partisini Başarılı Bulmuyormuş!
Özel'den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na tebrik mesajı geldi