CHP'den Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a yanıt!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'na, Cumhurbaşkanı Tayyip Erddğan adına yanıt vermeye kalkışan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a, “Özellikle oylama sonucunda AKP Grubu'nda ortaya çıkan durum da Sayın...

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'na, Cumhurbaşkanı Tayyip Erddğan adına yanıt vermeye kalkışan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a, “Özellikle oylama sonucunda AKP Grubu'nda ortaya çıkan durum da Sayın Bakanı fevkalade rahatsız etmiş. Bizden de bu konuda sert bir cevap almayı göze alıp Meclis’i karıştırmanın peşindesiniz'' yanıtını verdi.

Bilindiği gibi Bekir Bozdağ, siyasal islamcı (köktendinci) hereketin lideri Tayyip Erdoğan'ı sert dille eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Edep ya hu!" diye, "saygıya, terbiyeye davet" anlamına gelen bir karşılık vermişti.

 Genel Kurul'da, Adalet Bakanı'nın sözlerine yanıt veren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Bugün herkesin ekstradan kullandığı dile dikkat etmesi gerekiyor. Ama Sayın Bakan çok ciddi şekilde anlaşılıyor ki özellikle oylama sonucunda AKP Grubu’nda ortaya çıkan durum da sayın bakanı fevkalade rahatsız etmiş, bir kavganın parçası haline gelip burada gerginliği artırıp gerekirse Meclis'e yakışmayan görüntüleri ortaya çıkarıp bunun üzerinden kendi grubunu konselide etme çabasında. Bizden de bu konuda sert bir cevap almayı göze alıp Meclis'i karıştırmanın peşindesiniz ama ne sizin ne grubunuzun ne de bu Meclis'te görev yapan herhangi birisinin ağzına yakışmayan o üslubu iade ediyoruz'' dedi. 

Adalet Bakanı Bozdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren sözlerine yönelik "Edep ya hu" diye çıkışı yapmıştı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor