CHP'den aday gösterilmeyen başkan, bağımsız aday olduğunu açıkladı

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP tarafından yeniden aday gösterilmemesi üzerine bağımsız aday olarak seçimlere katılacağını açıkladı.CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşmeye ilişkin detayları kamuoyuyla paylaştı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP tarafından yeniden aday gösterilmemesi üzerine bağımsız aday olarak seçimlere katılacağını açıkladı. Genç, Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde yaptığı önemli açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşmeye ilişkin detayları kamuoyuyla paylaştı.

ÖZEL İLE KONUŞTU


Genç'in açıklamasında, Özgür Özel'in kendisine partide önemli bir görev verilmesi teklifinde bulunduğunu ancak adaylık konusunda aşılamadıklarını söylediğini aktardı. Ayrıca, Genç'in "Aşılamayan nedir?" şeklindeki ifadeleri dikkat çekti. Partideki hizmetlerinin ve başarılarının göz ardı edilmesini sorgulayan Genç, bu durumun anlamını sorguladı.

Şükrü Genç, yerel seçimlerde bağımsız aday olarak yarışacağını duyururken, olumlu bir kampanya yürüteceğini ve kimseye zarar vermeyeceğini vurguladı. Halkın desteğine güvenerek adil ve barışçıl bir seçim süreci çağrısında bulundu.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP'den aday gösterilmemesi üzerine bağımsız adaylık kararı alırken, yapıcı ve pozitif bir seçim kampanyası yürüteceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel: Soma'da Toplantı ve Eğitim Mitingleri Devam
Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"
Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Kazakistan'da buluştu