CHP'den Beştepe'ye: Özgür Özel'den Randevu Talebi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bayramda arayarak randevu talep etti. Bu adım, Beştepe ile CHP arasında ilk temasın başlangıcı oldu. Özel, randevu öncesinde parti içinde hazırlıklar yapacaklarını belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Akpartili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bayramda arayarak randevu talep etmesi, Beştepe ile CHP arasında ilk temasın başlangıcı oldu. Özel, randevudan önce parti içinde hazırlıkların yapılacağını ve uzun süreli ve yapıcı bir görüşme için adımlar atacaklarını belirtti. Ayrıca, yeni anayasa konusunda TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'a kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Ramazan Bayramı'nda arayarak bayramını tebrik etmiş ve randevu talep etmişti. Bu adım, Beştepe ile CHP arasında ilk temasın bayramda gerçekleştiğini işaret etti. Özel, randevudan önce parti içinde takvimlendirmenin düzenlenmesi gerektiğini belirtti ve MYK ve PM toplantılarının yapılacağını açıkladı. Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yapılacak görüşmenin nezaket ziyareti olmayacağını ve uzun ve yapıcı bir sürece gireceklerini vurguladı. Ayrıca, yeni anayasa konusunda TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'a kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti ve anayasa sürecinin milletin belirleyeceği çerçevede ilerlemesi gerektiğini vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Antalya Teleferik Kazası: Kepez Belediye Başkanı da Dahil 12 Sanık Yargılanacak
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Sert Açıklama: Terör ve Suç Örgütleriyle İş Birliği Yapanlar Hedefte
Öğretmenlerin Öğrenci Mahremiyetine İlişkin İhlallerine Sıkı Tedbirler Geliyor!
Mülakat kalkıyor mu: Milyonlarca kişinin beklediği kararı Bakan açıkladı!
Diyanet'ten Lüks Otelde Toplantı!