CHP'den 'erken seçim' çıkışı: Yakındır!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, erken seçim sinyali verdi. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde konuşan Bulut, iktidara hazır olduklarını belirterek, "Erken seçimi istiyoruz. Bu iktidarın dönemini bitiremeyecek gibi görünüyor. Sonuç itibarıyla erken seçim yakındır" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, gazetecilerle bir araya gelerek erken seçim mesajı verdi. Bulut, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen buluşmada, 31 Mart'taki yerel seçimlerde partisinin önemli bir başarı elde ettiğini belirtti. Ülke gündeminin dinamik olduğunu vurgulayan Bulut, "Türkiye 31 Mart seçimleri sonrası yeni bir siyasi iklime evrildi. Bunu doğru analiz edebilir, buradan olumlu sonuçlar çıkarabilirsek tabloyu da değiştirme imkânı doğmuş olur" dedi.

İktidara gelmeye hazır olduklarını ifade eden Bulut, şunları söyledi:

"Biz zaten hazırız. Erken seçim, birinci parti olmuş bir partinin liderinin ya da kadrolarının istemeyeceği bir şey olabilir mi? Bu siyasetin doğasına aykırı bir durum. Hep söylüyoruz, gölge kabineyle, genç kadrolarla biz iktidara hazırız. İktidar için her türlü hazırlıklara devam ediyoruz. Bu iktidarın, dönemini bitirmeye gücünün olacağı kanaatinde değilim. Biz erken seçimi bugün de istiyoruz fakat iktidar da dönem sonunu bitiremeyecek gibi görünüyor. Sonuç itibarıyla erken seçim yakındır."

Partisinin yeni tüzük çalışmalarının sürdüğünü belirten Bulut, ülkenin yönetimine talip olduklarını da sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.