CHP'den genel seçimle alakalı 'kampanya' mesajı geldi

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde başkan seçilen Hüseyin Can Güler, mazbata töreninin ardından yaptığı konuşmada, "Şimdi bundan sonra yapmamız gereken, bir sonraki genel seçimlerde partimizi iktidara taşımak için o seçimin kampanyasını şimdiden başlatmaktır" şeklinde konuştu.

 

Hüseyin Can Güler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde başkan seçildikten sonra mazbatasını alarak belediye binasının önünde bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında, CHP'ye destek veren seçmenlere teşekkür ederken, partisini iktidara taşıma hedefiyle kampanyanın başlatıldığını ifade etti.

Güler, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Çankaya'da ve Ankara genelinde CHP'ye büyük destek gördük. Seçmenlerimiz bize inandı ve güvendi. Şimdi önümüzdeki genel seçimlerde partimizi iktidara taşımak için kampanyamızı başlatma zamanı geldi. Bugünden itibaren bu kampanyayı başlatıyoruz. Ne zaman gerçekleşirse, o genel seçimde partimizi iktidar yapacağız."

TÖREN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

CHP'den Çankaya Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Can Güler, mazbatasını aldıktan sonra görevi devraldı. Önceki başkan Alper Taşdelen, görevi Güler'e teslim etti. Güler, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, "Cumhuriyetin başkenti Ankara'nın kalbinde, cumhuriyeti gençlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinin Çankaya Belediyesi'ni 30'lu yaşlarında bir gence emanet etmesi çok önemli ve sembolik bir değere sahip" dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde başkan seçilen Hüseyin Can Güler, mazbatasını aldıktan sonra Çankaya Belediyesi'nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Yeni başkan Güler, önceki başkan Alper Taşdelen'den görevi devraldı.

Törene, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, CHP Ankara Milletvekilleri Tekin Bingöl, Murat Emir, Okan Konuralp, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Haydar Fırat, CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Sekreteri Deniz Çakır ve YDK Üyesi Ali Balta da katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Çerkes Soykırımı mesajı
Aynı felaketin Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek bir vehim değil
Parti kapatılmadı binayı taşıdık
Milli yas ilan edildi, bayraklar yarıya indi
Erdoğan seçimden ders almamış, yargıya müdahalede ısrarcı