CHP'den İstanbul valisine tepki: Devlet bu tür çocukluklarla yönetilmez

CHP’li Beşiktaş Belediyesi’nin Reina önüne çelenk bırakmasına komik gerekçelerle engel olunduğunu söyleyen CHP’li Barış Yarkadaş, İstanbul Valiliği'ne sert tepki gösterdi.“İstanbul Valiliği, CHP’li Beşiktaş Belediyesi’nin...

CHP’li Beşiktaş Belediyesi’nin Reina önüne çelenk bırakmasına komik gerekçelerle engel olunduğunu söyleyen CHP’li Barış Yarkadaş, İstanbul Valiliği'ne sert tepki gösterdi.

“İstanbul Valiliği, CHP’li Beşiktaş Belediyesi’nin konsoloslarla Reina’nın önüne çelenk bırakma etkinliğini komik bir yöntemle engelledi'' diyen Yarkadaş, devletin bu tarz çocukluklarla yönetilemeyeceğini söyledi.

Yarkadaş'ın Twitter hesabından İstanbul Valiliği'ne gösterdiği tepki şöyle: 

"HAZİNEDAR VALİLİK VE KAYMAKAMLIKÇA UYARILDI"
"İstanbul Valiliği, CHP'li Beşiktaş Belediyesi'nin konsoloslarla Reina'nın önüne çelenk bırakma etkinliğini komik bir yöntemle engelledi. Valilik, konsolosluklara yazı yazarak "Çelengi Belediye ile değil, bizimle koyun" diyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da valilik ve kaymakamlıkça uyarılıyor. Valilik, teröre karşı mücadele yöntemlerinden neden rahatsızlık duyuyor? 



"CHP'Lİ BELEDİYENİN İNİSİYATİF ALMASI VALİLİĞİ RAHATSIZ EDİYOR"
İstanbul Valiliği, CHP'li belediyemizin teröre karşı net tavır almasından belli ki memnun değil... CHP'li belediyenin inisiyatif alması belli ki kendisini AKP'nin uzantısı olarak gören valiliği rahatsız ediyor ve ezberini bozuyor. 

"DEVLET BU TÜR ÇOCUKLUKLARLA YÖNETİLEMEZ"
Belediyenin konsoloslarla çelenk koyma etkinliğini engelleten valilik, selin önünden kütük kaparcasına alternatif tören düzenletiyor konsoloslarla. Devlet bu tür çocukluklarla yönetilemez. İstanbul Valiliği ve Beşiktaş Kaymakamlığı, çocukça davranacağına teröre karşı önlem almanın yollarını bulmaya yoğunlaşmalıdır."

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'