CHP'den istifa eden Esenyurt Belediye Başkanı'na tepki

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, paylaşımında Kadıoğlu'nun Cumhuriyet ve Atatürk ile ilgili skandal açıklamalarını hatırlatarak, "Cumhuriyete 'darbe ürünü', Atatürk'e 'darbeci' diyen, devlet hastanesine kendi adını, stadyuma...

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, paylaşımında Kadıoğlu'nun Cumhuriyet ve Atatürk ile ilgili skandal açıklamalarını hatırlatarak, "Cumhuriyete 'darbe ürünü', Atatürk'e 'darbeci' diyen, devlet hastanesine kendi adını, stadyuma FETÖ'cülerin adını veren AKP'li Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nu istifa kurtarmaz, işlediği kent suçlarının hesabını yargıya verecek!" ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem ise, Esenyurt ilçesindeki betonlaşmayı eleştirip, savcıları göreve çağırarak, "Esenyurt Belediye Başkanı istifa etti, ama arkasında bu enkazı bıraktı. Emsal vurgununun hesabını vermeden köşesine mi çekilecek? Yok mu bu işin hesabını soracak bir savcı? Dikey minariyi eleştiriyordunuz! Gereği yapılmayacak mı?" sözleriyle Kadıoğlu'na tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel'den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na tebrik mesajı geldi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan 'ara zam' sorusuna yanıt
"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"
İmamoğlu ve Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik mesajı gönderdiler
"Ayrıca Meral Akşener çok değerli bir insan"