CHP'den İstifalar Devam Ediyor: Kılıçdaroğlu İstifası!

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ve CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, yerel seçimlerde aday gösterilmemelerine tepki göstererek, partilerinden istifa etti.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu ve bir grup partili ile bir basın toplantısı düzenleyerek CHP'den istifa ettiklerini açıkladı.

Yerel seçimlerde yeniden aday gösterilmeyen Karadağ, 2019 seçimlerinde vaat ettiği 34 projeden 30'unu başarıyla gerçekleştirdiğini vurguladı.

"KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VERDİĞİMİZ İÇİN"
Daha önce başarılı olduğu söylense de aday gösterilmemesine anlam veremediğini ifade eden Karadağ, "Atama ile değil, ön seçimle aday oldum ve Hekimhanlılar beni seçti. 34 projemle geldim, bunlardan 30'unu hayata geçirdim. İl kongresine kadar örnek bir belediye başkanı olarak nitelendirildik, ancak şimdi bizi görmezden geliyorlar. Kongre sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdiğimiz için bize oyun oynandı. 'Diktatör var' dediler; oysa diktatör içimizden çıktı. Bugün, üzülerek Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğimi duyuruyorum" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Biden ve Trump canlı olarak 7 Haziran’da ve 10 Eylül’de tartışacaklar
Bilal Bilici İYİ Parti’den istifa etme kararını duyurdu!
Fatih Portakal'dan Beklenmedik Görevden Alma İddiası: Kim Tehlike Altında?
Partilere verilen hazine yardımı kaldırılsın
Bahçeli bu kez neden “17-25 Aralık darbe girişimi”ne karşı?