CHP'den kayıp ‘8 saat’ açıklaması

CHP Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay TBMM’de basın açıklamasında bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) sansür yasasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Basın toplantısı sonunda bir gazetecinin sorusunu yanıtlayan CHP Basınla İlişkiler ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, Kılıçdaroğlu’nun Amerika Birleşik Devletleri’ndeki (ABD) 8 saatini açıkladı. Özkan, “Sayın genel başkanımız dört saatlik bir yolculukla New York’a gitmiştir. İlgili gökdelenin önünde gereken sözlerin açıklamasını yapmıştır. Sonra da yine dört saatlik bir yolculukla Washington’a dönmüştür.” yanıtını verdi.

“BİZ O YOLUN YOLCUSU DEĞİLİZ”

Özkan’ın açıklaması şöyle:

Bizim bu konulardaki tutumumuz çok net ve açıktır. Gizli kapaklı hiçbir şey yapmayız. Şeffaf olmayan hiçbir ilişki içinde bulunmayız. Bu ilişkileri kuranlar, onların koynunda büyüyenler, şeytanla ortaklık yapanlar çarpılarak o yataktan çıkanlar kendileri ile bizi kıyaslamaya çalışıyor. Biz o kıyası kabul etmeyiz. Kimse de bizi onların yanına yerleştirmez.

Sayın genel başkanımız dört saatlik bir yolculukla New York’a gitmiştir. İlgili gökdelenin önünde gereken sözlerin açıklamasını yapmıştır. Sonra da yine dört saatlik bir yolculukla Washington’a dönmüştür.

Kirli hayallerinin, kirli düşüncelerinin esiri olanlar başka hayaller içinde olabilirler. Onlar bu işte sınıfta kalırlar. Halkımızdan saklayacak, gizleyecek herhangi bir ziyaretimiz yoktur. Programlarımızı zaten açıklıyoruz.

Pensilvanya’nın yolcuları belli. Gittiler, geldiler. Gitmek için can atıyorlar. Biz o yolun yolcusu değiliz. Biz Mustafa Kemal’in yolcusuyuz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu başkanlığında ilk toplantı gerçekleşti
Özel, Bahçeli ile görüşecek
İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"