CHP’den kayyum darbesine tepki: Bu yapılanın terör mücadelesiyle ilgisi yok, intikam alınıyor

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediyelerine yönelik kayyım kararına ilişkin "Bu yapılanın terörle mücadelesiyle ilgisi yok.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediyelerine yönelik kayyım kararına ilişkin "Bu yapılanın terörle mücadelesiyle ilgisi yok. Bu yapılan intikam almadır. Eğer gerçekten terör problemini bitirmek istiyorsanız Ahmet Türk'e tahammül etmeniz gerekiyor. Ahmet Türk'e tahammül edemeyen Türkiye'nin birlik bütünlüğünü koruyamaz" dedi.

'İNTİKAM ALINIYOR'

TELE1'e konuşan Bekaroğlu, halkın siyasetten umudunun kesildiğini belirterek "Türkiye 31 Mart'ta yerel seçim yaptı şuan üç büyükşehir belediye başkanları görevden alındı. Dört ay sonra mahkeme kararıyla kanıtlanmamış, suç teşkil etmeyen kararla 3 belediye başkanı görevden alınıyor. Bu durum izah edilemez. Bu yapılanın terörle mücadelesiyle ilgisi yok. Bu yapılan intikam almadır. Eğer gerçekten terör problemini bitirmek istiyorsanız Ahmet Türk'e tahammül etmeniz gerekiyor. Ahmet Türk'e tahammül edemeyen Türkiye'nin birlik bütünlüğünü koruyamaz." açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek