CHP'li Adem'den AKP'li vekile 'çuval' tepkisi: "Halkın alın teriyle dalga geçili

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, AKP Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyüp Özkeçeci'nin aile şirketine 115 milyon TL’lik çuval satışı ihalesi verilmesini sert sözlerle eleştirdi. Adem, "Sahte gübre yandaşlardan, çuvallar milletvekillerinden! Halkın alın teriyle dalga geçiliyor," dedi.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ERHAN ADEM'DEN TEPKİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, AKP Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyüp Özkeçeci'nin aile şirketine Türkiye Şeker Fabrikaları’na 115 milyon TL’lik çuval satışı ihalesi verilmesine tepki gösterdi. Adem, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"SAHTE GÜBRE SKANDALI YETMEZMİŞ GİBİ"

Erhan Adem, sahte gübre skandalının ardından, bir AKP milletvekilinin kamuya çuval satarak servetini katladığını belirtti. Adem, "Bu, halkın gözünün içine baka baka yapılan bir hukuksuzluk ve adaletsizliktir. İktidar partisi, kamu kaynaklarını adeta kendi yandaşlarına peşkeş çekmeye devam ediyor," dedi.

"SAHTE GÜBRE YANDAŞLARDAN, ÇUVALLAR MİLLETVEKİLLERİNDEN"

Adem, mevcut düzenin sürdürülemez olduğunu vurgulayarak, "Sahte gübre yandaşlardan, çuvallar milletvekillerinden! Halkın alın teriyle dalga geçiliyor," ifadelerini kullandı.

"BU ADALETSİZLİĞİN HESABINI VERECEKLER"

Adem, bu durumun etik ve hukuki açıdan kabul edilemez olduğunu belirterek, "Bir milletvekilinin hem yasama organında görev alıp hem de kamu ihalelerinden milyonlarca liralık kazanç elde etmesi, etik dışı bir durumdur. Halkın çıkarlarını savunmakla yükümlü olanlar, kamudan beslenerek kendi çıkarlarını büyütüyor," dedi ve bu adaletsizliğin hesabının sorulacağını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.