CHP'li Ağbaba'dan Sedat Peker yorumu ''Cumhur ittifakının üçüncü ortağı mafya''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve oğlu AKP Milletvekili Tolga Ağar üzerinden iktidara yönelik iddialarıyla ilgili konuştu.

Ağbaba, "Suç şebekesi liderinin iddialarına bakınca Cumhur İttifakı’nın üçüncü ortağının mafya olduğunu görüyoruz” söyleminde bulundu.

Ağbaba, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik söylemlerine ilişkin ise, Soylu'nun “Genel Başkanımıza yönelik ithamları, saray iktidarının tükenmişliğinin, acizliğinin, gülünçlüğünün resmidir” diyerek cevap verdi.

“CUMHUR İTTİFAKININ ÜÇÜNCÜ ORTAĞI MAFYADIR”

Cumhur ittifakının üçüncü ortağının mafya olduğunu söyleyen CHP'li Veli Ağbaba şunları söyledi:

* Türkiye'nin günlerdir tanık olduğu bu iddialar, aslında devleti yönetenlerin nasıl mafya organizasyonuna dönüştüğünü gösteriyor. Bu iddiaların da ötesinde biz zaten bir suç örgütüyle karşı karşıya olduğumuzu her fırsatta dile getiriyoruz.

* Yolsuzluktan hak gaspına, liyakatsiz atamalardan kamu mallarını talan etmeye değin birçok konuda iktidarın suç karnesi zaten dolu. AKP iktidarı her geçen gün eriyor. Bu kişiler de iktidar düşerken, iktidarın halk nezdinde artık hiçbir güvenirliği kalmamışken, gemi su alırken kaçanların birbirini suçlamasından başka bir şey değil.

* Genel Başkanımızın ‘Türkiye yönetilmiyor’ söylemini bu yönüyle de değerlendirmek gerekiyor. Suç şebekesi liderinin iddialarına bakınca Cumhur İttifakı'nın üçüncü ortağının mafya olduğunu görüyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi
Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor