CHP’li Başarır: Onda bir ışık görmüyorum hukuk okusa da bitiremez

Ali Mahir Başarır, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hukuk okuma kararına stüdyoyu gülümseten bir yanıt ile karşılık verdi.

Başarır, TELE1 ekranlarında yayınlanan ve Evren Özalkuş’un sunduğu "Türkiye’nin Geleceği" adlı canlı yayın programına katıldı.

İçişleri Bakanı Soylu’nun hukuk okuma kararını konuklara açıklandığı sırada Başarır “Hukuk okuyabilir lakin nasıl bitirir onu bilemiyorum. Ben onda öyle bir ışık göremiyorum. Bitirse de yakın vakıf üniversitelerinden birini bitirebilir. Hukuki bir ışık da göremiyorum kendisinde. O yüzden bence o sigortacılığı da geri dönüp tık tık tık o sevdiği sesi duymaya devam etsin.”

“Bu beyefendi hukuku bilse bu iddiaları ortaya koymaz. Neye göre bunu söylediğini anlamıyorum.”

“DEMİRÖREN İLE İLGİLİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM”

“192 sayfa Ziraat raporu var. Ziraat Bankası’nın riskleri yayınlanıyor her yıl, 2021 yılı raporunda risklerin yüzde 20’si Demirören. Biz neyi konuşuyoruz ya? Neyin adaletini hukukunu konuşuyoruz? Yarın ilk işim o evraklarla Demirören ile ilgili suç duyurusunda bulunacağım. Bir vatan soyuluyor, bunu Sayıştay söylüyor. Varsa benim belediyelerimle ilgili böyle çirkin iddialar Allah onların belalarını versin. Kendim gideceğim Sayıştay’ın yanına. Sen Ziraat Bankası’nın kredisinin hesabını soramıyorsan konuşmayacaksın. Lütfen her bir vatandaş o raporu okusun.” açıklamalarında bulundu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Balıkesir Üniversitesi'nde Gençlere İş Kapıları Aralandı
Tekirdağ'da aile faciası: Emniyet personeli, eşini ve çocuğunu öldürdü
İYİ Parti'den CHP'ye Geçiş: Bahadır Erdem Kararı
Kesici aletle yaralandı iddiası: Cezaevinde sinir krizi geçiren Dilan Polat tahliye mi oluyor
Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği, Resmi Gazete'de