CHP'li başkan adayına bıçaklı saldırı!

Kayseri'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin Yeşilhisar Belediye Başkan adayı avukat Deniz Onaç, maskeli kişiler tarafından aracında saldırıya uğradı. Yaralanan Onaç, tedavi edilerek hastaneden taburcu edildi. Polis, saldırganların yakalanması için soruşturma başlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP), Kayseri Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı olarak belirlediği Avukat Deniz Onaç, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde maskeli saldırganların hedefi oldu. 

Duvar haberine göre, Onaç, Yeşilhisar - Ürgüp yolunda seyir halindeyken aracı arızalandığını iddia eden ve yardım talebinde bulunan kar maskeli kişileri aracına aldı. Ancak, aldığı kişiler kısa süre sonra saldırgan bir tavır sergileyerek Onaç'a saldırdı.

Olay sırasında bıçakla elinden yaralanan Onaç, aldığı darbe sonucu bir süre baygınlık geçirdi ve 112 acil servisi ile babasını arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekiplerinde olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Deniz Onaç, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

MHP'den Sinan Ateş haberlerine tepki geldi
11 gün sonra yeniden bir araya geliyorlar
İktidar fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapacak
Kamuda mülakat sistemi ve ekonomik sorunlar masada
İYİ Partili Türkoğlu, Sinan Ateş'in fotoğrafını Meclis kürsüsüne taşıdı