CHP'li belediye başkanına kurşun yağdırdılar! Flaş iddia: AK Parti adayının yakınları düzenledi

Aksaray'ın Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik, seçim bürosunun önünde gerçekleşen silahlı saldırı sonrasında ölüm tehdidi aldı. Başkan Çelik, şarjör mermisiyle hedef alındıklarını belirterek, saldırganların jandarma tarafından gözaltına alındığını açıkladı.

Aksaray'ın Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik, seçim bürosunun önünde dün akşam saatlerinde gerçekleşen silahlı saldırı ile sarsıldı. Başkan Çelik, saldırı sonrasında yaptığı açıklamada, seçim bürosunun önüne gelen bir araçtan atılan şarjör mermisiyle hedef alındıklarını belirtti. Saldırıda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, saldırganlar jandarma tarafından gözaltına alındı.

ÖLÜM TEHDİDİ: ŞÜPHELİ KİŞİLERDEN KORKUNÇ TELEFON KONUŞMASI

Başkan Çelik, olayın ardından yaşadığı korkunç anları paylaşarak, şüpheli kişilerin kendisini telefonla arayarak "Bu seçimi sana yaşatmayacağız, bu seçimi göremeyeceksin" şeklinde ölümle tehdit ettiğini açıkladı.

KİMLİKLER BELLİ OLDU: JANDARMA GÖZALTINA ALDI

Olayın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan saldırganların kimlikleri belirlendi. Ö.A. ve M.K.T adlı şahısların saldırıyı gerçekleştirdiği ve jandarma tarafından gözaltına alındığı ifade edildi.

SALDIRININ ARDINDAKİ SİYASİ İLİŞKİ: AK PARTİ ADAY ADAYININ YAKINLARINDAN SALDIRI İDDİASI

Başkan Çelik, saldırganların AK Parti aday adayının yakınları olduğunu belirterek, "Bu dostlar AK Parti aday adayı olan bir şahsın yakınları. Ortamı gererek gerginlikten beslenmeyi düşünen bir grup. Bizim hiçbir husumetimiz yok, hiçbir sıkıntımız olmadı." şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

ÖSYM açıkladı: DGS başvuruları başladı!
Çöl tozu Türkiye'yi kaplayacak: Toz taşınımı ne zaman bitecek, kaç gün sürecek?
Fotokapan nedir ve ne için kullanılır? Fotokapan kullanım alanları
Türkiye'de İletişimi Etkileyebilecek Güneş Patlaması! Ulaştırma Bakanlığı'ndan Kritik Açıklama!
Kedi Kumu Siparişi Kavgası: Kargo Şubesinde Delik Paket Krizi!