CHP'li belediyeden Ensar Vakfı açıklaması

Belediyenin ve Ensar Vakfı'nın logosunun olduğu afişler sosyal medyada yayılınca, Çankaya Belediye Başkanı da Twitter hesabından açıklama yaptı. OdaTv'de yer alan habere göre, organizasyonun destek kararının Karaman'daki çocuklara...

Belediyenin ve Ensar Vakfı'nın logosunun olduğu afişler sosyal medyada yayılınca, Çankaya Belediye Başkanı da Twitter hesabından açıklama yaptı. OdaTv'de yer alan habere göre, organizasyonun destek kararının Karaman'daki çocuklara yönelik tecavüz olayının ortaya çıkmadan önce alındığını iddia eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ensar Vakfı'nın da aynı organizasyona sponsor olduğunun kendilerine bildirilmediğini aktardı. Taşdelen'in açıklamayı gece yarısı geç saatte yapması dikkat çekti.

Açıklamasında kutlu doğum haftası etkinliklerine yönelik sponsorluklarını çektiklerini belirten Taşdelen, sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı:

"Çankaya Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile okullar arası yarışmaya destek olmamızı resmi olarak talep etmiştir. Biz Müftülüğün resmi talebini karşılarken, Ensar Vakfı haberleri gündemde olmadığı gibi, bu vakfın sponsor olduğu bilgisi de bizde yoktu. Biz resmi bir talebi karşılarken, bugün gelinen noktada bu vakıf ile aynı etkinlikte olmayı kabul edemeyiz bilgimiz dışında olan bu durumundan duyduğumuz rahatsızlığı ve kararımızı yarın Müftülüğe de bildireceğim. Çekildik çünkü; 1) Biz resmi talebi karşılarken, bu vakıf gündemde değildi ve sponsor olduğundan da bilgimiz yoktu. 2) Dinimizin temeli ahlaktır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nin Giray'ı Kaan Taşaner'den Feyza Civelek'e Öyle Sözler Etti Ki!
Gözleriniz Ne Kadar Keskin? Fotoğraftaki Komandoyu Kaç Saniyede Bulabileceksiniz?
Memur ve Emekli Maaş Zam Hesabı Yeniden Değişti! Zam Oranları Ne Olacak?
ATM'de Para Kabusu! Bazı Banknotlar Kabul Edilmiyor mu?
Yatağınızda Rahatlarken Para Kazanma Fırsatı! Araştırmaya Katılın