CHP'li belediyeye 'kumpas' belgeleri ortaya çıkmıştı: Başkandan ilk açıklama!

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Reina saldırısında hayatını kaybedenleri anmak için düzenlenen törene katıldı.CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın yaptığı açıklamalara ilişkin soru üzerine...

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Reina saldırısında hayatını kaybedenleri anmak için düzenlenen törene katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın yaptığı açıklamalara ilişkin soru üzerine Hazinedar, "Söylenecek fazla birşey yok. Zaten Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan gerekenleri söyledi. Tabii asıl olan hukukun, adaletin tecellisi. Sonuçta milletin iradesi her şeyin üstünde. Milletin iradesi kullanılırken diliyeceğimiz tek şey, adalet ve hukuktur. 2018'in barış, huzur, sevgi dolu geçmesini diliyorum. Hiç şüphesiz siyasette de millete yüzünü dönen ve siyasetin merkezine insanı ve milletimizi alan adaletli bir yıl diliyorum" dedi.

BÜLENT TEZCAN NE DEMİŞTİ?
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP'li Beşiktaş Belediyesi ile ilgili yaptığı açıklamada iktidarı kumpas kurmakla suçlamş, "Bu iktidar kumpas hastalığına yakalanmış bir iktidardır. Bu iktidar kumpaslar iktidarıdır. Bir yeni kumpas da şimdi Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar üzerine kurulmaktadır. Belediye başkanlarımıza yönelik hesaplarını biliyoruz buna karşı kararlı mücadele yürüteceğiz" demişti.

AKP İstanbul'da bir belediye için daha düşmeye bastı: Bu belgeyle deşifre oldu!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bedava dağıtılınca izdiham çıktı! Belediye ücretsiz dağıtmaya devam edecek
Yargıtay Başkanı seçimi 33. turda da sonuçsuz kaldı
Benzin ve motorine indirim geldi
Nebahat Çehre'den korkutan haber geldi! Kalbine stent takıldı!
Türkiye'nin ikinci astronotu Atasever açıklama yaparak tarih verdi