CHP'li Canpolat Mehmet Bölük'ün anmasında konuştu: Bana göre faili meçhul!

 Anmaya, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile milletvekilleri, Mahmut Tanal ve Oğuz Kaan Salıcı da katıldı. Anmada konuşan İstanbul İl Başkanı Canpolat, Bölük’ün yolsuzluklar ve yerel yönetimler üzerindeki hassasiyetine...

 Anmaya, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile milletvekilleri, Mahmut Tanal ve Oğuz Kaan Salıcı da katıldı. Anmada konuşan İstanbul İl Başkanı Canpolat, Bölük’ün yolsuzluklar ve yerel yönetimler üzerindeki hassasiyetine dikkat çekerek, “Mehmet Bölük’ü kısa sürede anlatmak mümkün değil. Kendisiyle birlikte siyaset yaptık çok mücadeleler verdik. Mehmet Bölük’ün söylediklerine biz o dönem sahip çıkmış olsaydık Türkiye bugün bu halde olmayacaktı. O dönem onun mahkemede yargılattığı isimler bugün Başbakan, Cumhurbaşkanı, bakan oldular'' dedi.

Ukrayna’da 2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bölük’ün ölümüyle ilgili şüphelerin devam ettiğini de ifade eden Canpolat, “Mehmet Bölük’ün geçirdiği kazanın nasıl olduğu hala bilinmiyor. Bana göre faili meçhul. Onun bizlere bıraktığı emanete sonuna kadar sahip çıkacağız. Ruhu şad olsun'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu emekçilere Taksim çağrısında bulundu
"İsrail devleti sorumsuz delilerin rehinesi haline geldi"
"Taksim miting yeri değil"
Özel ve Erdoğan o tarihte görüşecek!
“2024’de madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılması hedefleniyor”