CHP'li Çiçek: Aldatıldık, kandırıldık söylemlerinin içi boş!

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, partisinin Kırıkkale İl Teşkilatı'nca İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen, ''Darbe ve Hukuk' konulu konferansta yaptığı konuşmada, "Aldatıldık, kandırıldık" söylemlerinin...

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, partisinin Kırıkkale İl Teşkilatı'nca İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen, ''Darbe ve Hukuk' konulu konferansta yaptığı konuşmada, "Aldatıldık, kandırıldık" söylemlerinin içerisinin boş olduğunun herkesin malumu bulunduğunu belirtti.

''AKP SIKIŞTIĞI ZAMAN BİZİ FETÖ'CÜ İLAN ETMEYE KALKIYOR'

FETÖ denen örgütün, art niyetini, ABD'nin ve emperyalizmin uşaklığını yaptığını görmeyenlerin olabileceğini bildiren Çiçek, "Bazı insanlarımız sadece onu, istismar ettiği iyi yüzünü görmüş olabilir. Her gün yüzlerce telefon alıyoruz. 15 Temmuz kanlı gecesinin mağduru olanlardan. Onlara şunu söylüyoruz. Şayet FETÖ'nün bir ABD uşağı olduğunu, Türk milletini iç savaşa sürüklemek için kullanılan bir maşa olduğunu yeni anlamışsanız lütfen gidin, Cumhuriyetin Savcıları'na ve polisine bu örgütün karanlık yüzünü ne biliyorsanız hepsini anlatın. Türkiye'nin bu kanserli hücreden tamamen temizlenmesi lazım. Bunda CHP en ufak bir tereddüt göstermiyor. CHP'de bu örgütün yıllarca hapsettiği, manevi işkence yaptığı milletvekillerimiz ve dava arkadaşlarımız var. Siyasi iktidar sıkıştığı zaman bizi FETÖ'cü ilan etmeye kalkıyor. Ancak bu çamur bize yapışmaz" diye konuştu. Çiçek, emperyalizmin uşağı FETÖ'nün yargıya, askere ve polise verdiği zarardan sonra toparlanmanın zaman alacağını savundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Alaşehir İYİ Parti İlçe Başkanı ve yönetiminden sekiz kişi istifa etti ve CHP'ye geçti
Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor