CHP'li Ediz Ün adına kayıtlı çakarlı araçta, çok sayıda kaçak elektronik sigara yakalandı!

Edirne'de CHP Milletvekili Ediz Ün'ün adına kayıtlı lüks cipte yapılan polis aramasında, "Dur" ihtarına uymayan aracın bagajında çok sayıda elektronik sigara ve atomizer ateşleyici ele geçirildi.

Edirne'de CHP Milletvekili Ediz Ün'ün adına kayıtlı lüks cipte yapılan polis aramasında, "Dur" ihtarına uymayan aracın bagajında çok sayıda elektronik sigara ve atomizer ateşleyici ele geçirildi. Araçtaki iki şüphelinin suç kayıtları olduğu belirlendi ve ele geçirilen malzemeler video kaydına alındı.

Edirne'de CHP Milletvekili Ediz Ün'ün adına kayıtlı lüks cipte polis tarafından yapılan bir aramada çok sayıda elektronik sigara ve atomizer ateşleyici ele geçirildi. Olay, Edirne'deki bir uygulama noktasından kaçan çakarlı lüks otomobilin polis tarafından durdurulmasıyla başladı. Araçta bulunan iki kişinin suç kaydının olduğu belirlendi.

Polis, "Dur" ihtarına uymayan aracı kısa sürede yakaladı. Otomobilin bagajında bulunan elektronik sigaralar ve ateşleyiciler, savcılığın talimatıyla video kaydına alındı. Şüphelilerden biri, bagajdakileri rızaen teslim etmeyi kabul etti. Polis ekipleri, ele geçirilen malzemeleri kayıt altına alarak her iki şahsı serbest bıraktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.