CHP'li Engin Özkoç: Terör, uyuşturucu, sığınmacı, şiddet, kara parayla mücadele yerine mesaisini CHP’li b

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki işe alımlarla ilgili incelemesini tamamladığını ve raporunu teslim ettiğini açıkladı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Terör, uyuşturucu, sığınmacı, şiddet, kara parayla mücadele yerine mesaisini CHP’li belediyelerde yapan Bakan Soylu, elinden geleni ardına koyma” açıklamasını yaptı.

Engin Özkoç, İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki işe alımlarla ilgili incelemesini tamamlayıp ve raporunu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim etmesini, bugün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla değerlendirdi. Özkoç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya hitaben şunları kaydetti:

"Terör, uyuşturucu, sığınmacı, şiddet, kara parayla mücadele yerine mesaisini CHP’li belediyelerde yapan Bakan Soylu, elinden geleni ardına koyma. Kurumları kendine siper etmeye, maşa etmeye devam et. Biz, yolumuzda yürüyoruz. Belediyelerimiz hukuktan ayrılmadı, ayrılmayacak. Ülkenin yarını için kenetlenmiş Millet Masası çalışmaya, geleceğimizi kurmaya devam edecek." 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun, Halk TV'de Şirin Payzın'ın Sözüm Var programına telefonla bağlanarak İBB'ye terör soruşturması açıldığına yönelik ortaya çıkan iddialara yanıt vermişti. Ongun, “İBB'ye terör suçlaması geçen yıldan beri var, öncesinde de vardı. Bu yeni bir şey değil. Savcılığa verilmiş bir iddianame yoktur. Sadece İçişleri'nin raporu Savcılığa ulaşmıştır" demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı