Cinsel taciz iddialarıyla gündemdeydi... Evini polis basan Puff Daddy bugünlere nasıl geldi?

Son günlerin en sansasyonel isimlerinden biri olan Puff Daddy, herkesi şoke eden suçlamalarla gündemden düşmüyor. Son olarak evi basılan ve hatta oğulları sorgulanan ünlü rapçi bugünlere nasıl geldi? İşte detaylar...

ABD polisi, cinsel taciz iddialarıyla gündemden düşmeyen dünyaca ünlü rapçi Puff Daddy’nin evlerine baskın düzenledi.

Cinsel istismar ve cinsellik ticaretiyle suçlanan Puff Daddy sahne adlı dünyaca ünlü rapçi Sean ‘Diddy’ Combs’un Los Angeles, Miami ve New York’taki mülklerine düzenlenen baskınların, New York’ta devam eden cinsellik ticareti soruşturmasıyla bağlantılı olduğu açıklandı.

Oysa Puff Daddy, tüm bu iddialardan önce dünyanın en ünlü ve zengin rapçilerinden biri olarak anılıyordu. Peki Diddy, nasıl oldu da zengin ve kuvvetli bir iş insanına, müzik dünyasını domine eden bir güce dönüştü?

54 yaşındaki sanatçı, Bad Boy Records'u kurduğundan bu yana geçen otuz yılda neredeyse tüm hip-hop sanatçılarından daha fazla para biriktirdi. Pek çok başarılı müzisyenin takip ettiği bir endüstri öncüsü oldu ve hatta bazılarının iddialarına göre elde ettiği bu gücü de istismarı örtbas etmek için kullanmaktan çekinmedi.

Şirket kısa süre sonra Doğu Yakası hip-hop performanslarının sahneye çıktığı yer haline geldi. Craig Mack, 112, Faith Evans, Mase ve The Notorious B.I.G. ile anlaşmalar yaptı. Bu arada Combs'un 1997 tarihindeki albümü "No Way Out" da yedi kez platin statüsüne ulaştı.

Diddy, bu parayı diğer yeni girişimlere yatırdı, 2013'te Revolt TV kablolu yayın ağını kurdu ve su şirketi Aquahidrat'ın çoğunluk hissesini satın almak için Mark Wahlberg ile birlikte çalıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Halima Aden Rüzgarı Esti!
Cüneyd tarikattan atıldı: Özgür Demirtaş'ın 'Kızıl Goncalar' yorumu dikkat çekti
Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan boşanma kararı: Boşanma sebebi dikkat çekti
Sevgilisini başka bir kadınla yakalamıştı: Aycan Yanaç açıklama yaptı
İrem Derici ile Gökhan Fırat ayrıldı: Sevgilisini her yerden sildi