CHP'li Gök: AKP FETÖ'nün karargahıdır

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "CHP'nin hiçbir milletvekili, hiçbir yöneticisinin FETÖ ile bağlantısı ortaya konulamaz. Başta şahsım olmak üzere CHP'nin birçok milletvekili yöneticisi bizzat FETÖ'cü polislerin, savcıların...

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "CHP'nin hiçbir milletvekili, hiçbir yöneticisinin FETÖ ile bağlantısı ortaya konulamaz. Başta şahsım olmak üzere CHP'nin birçok milletvekili yöneticisi bizzat FETÖ'cü polislerin, savcıların mağdurları olmuştur. Başbakanın CHP'ye bu konuda söyleyecek, ima edebilecek en küçük bir sözcüğü dahi olamaz." dedi.

Gök, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, bugün Başbakan Binali Yıldırım'ın partisinin Afyonkarahisar kampında, "esip gürlediğini" savundu. Başbakanın konuşmalarında, "Bir suçluluğun telaşı içerisinde" olduğunun çok net görüldüğünü savunan Gök, başbakanın muhalefet partilerinin FETÖ'ye destek verdiklerini ifade eden açıklamalarda bulunduğunu söyledi.

Başbakanın FETÖ ile mücadelenin ne anlama geldiğini bilmeden, çok farklı bir kulvara girdiğini ileri süren Gök, "FETÖ ile mücadele konusunda CHP'nin çok uzun yıllardan beri kamuoyuna, iktidar partisine yönelttiği bütün değerlendirmeler karşısında iktidar partisi aymaz davranmıştır, sessiz kalmıştır. Bizzat FETÖ, AKP'nin içerisinde karargah kurmasına karşın FETÖ ile beraber olduğu dönemlerde özellikle sol muhalefeti sindirmek, ezmek için tam anlamıyla işbirliğini yapmışlardır." ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor
İmamoğlu, Erdoğan’dan randevu talep edebilir