CHP'li Gök: Melih Gökçek korunuyor

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Mamak Dikimevi’ndeki EGO otobüsü kazası ve diğer EGO otobüslerinin karıştığı kazaların basit kural ihlalleri ve basit ihmallerle açıklanamayacağını belirterek, “2013 yılından beri verdiğimiz...

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Mamak Dikimevi’ndeki EGO otobüsü kazası ve diğer EGO otobüslerinin karıştığı kazaların basit kural ihlalleri ve basit ihmallerle açıklanamayacağını belirterek, “2013 yılından beri verdiğimiz yazılı soru önergelerindeki uyarılar dikkate alınmamış, önlemler ihmal edilmiş ve Melih Gökçek korunmuştur'' iddiasında bulundu.

Gök, Dikimevi’ndeki otobüs kazasıyla ilgili olarak şoförün basına yansıyan açıklamalarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Hükümetin de bakanlığın da Ankara Büyükşehir Belediyesinin de EGO’nun da sorumluluğu büyüktür'' dedi.

Gök, 2013 ve 2014 yıllarında EGO otobüs şoförlerinin karıştığı ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarını yazılı soru önergeleriyle TBMM’ye taşıyarak gerekli önlemlerin alınmasını istediğini,  soru önergelerine yanıt verilmediğini belirterek, “Gerekli önlemler alınmamış ve kazaların çoğalmasına neden olunmuştur'' dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!
AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak