CHP'li İnce: Bunların cibilliyetinde cumhuriyet düşmanlığı var

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Zonguldak'ta yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP yöneticilerini eleştirerek, "Bunların cibilliyetinde cumhuriyet düşmanlığı var, Atatürk düşmanlığı var. Değişmez bunlar....

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Zonguldak'ta yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP yöneticilerini eleştirerek, "Bunların cibilliyetinde cumhuriyet düşmanlığı var, Atatürk düşmanlığı var. Değişmez bunlar. Ne istiyorsun bu ülkeden sen? Ne istediler de vermediler sana. Belediye başkanı oldun. Başbakan oldun, Cumhurbaşkanı oldun. Daha ne istiyorsun?" dedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde vatandaşlara seslendi.

İnce, "Bunlar Atatürk'ten hoşlanmadılar hiçbir zaman. Bunları eğit, okut, üniversite mezunu yap, diploması olur olmaz tartışılır onu da bilmiyoruz. Kaymakam, doktor yap, bakan yap, başbakan yap, cumhurbaşkanı yap. Bunların cibilliyetinde cumhuriyet düşmanlığı var, Atatürk düşmanlığı var. Değişmez bunlar. Ne istiyorsun bu ülkeden sen? Ne istediler de vermediler sana. Koskoca İstanbul'un belediye başkanı oldun. Başbakan oldun, Cumhurbaşkanı oldun. Daha ne istiyorsun?" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.