CHP'li İsim Sır Görüşmeyi Açıkladı: Özel'in Dervişoğlu'na Yaptığı Teklif Şok Etti

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu’na yaptığı teklifi canlı yayında açıkladı. Akdoğan, Özel ile Dervişoğlu arasında geçen sır görüşmenin detaylarını kamuoyuyla paylaştı.

CHP MILLETVEKILI UMUT AKDOĞAN'DAN DIKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR: ÖZEL VE DERVIŞOĞLU ARASINDAKI TELEFON GÖRÜŞMESININ DETAYLARINI AÇIKLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, katıldığı TV100 canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Akdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu arasındaki bir telefon görüşmesinin detaylarını paylaştı.

SIR TELEFON GÖRÜŞMESI

Akdoğan’ın açıklamalarına göre, telefon görüşmesini başlatan Özel oldu. Görüşmede Özel, Dervişoğlu’na, "Yarın Tarihi Şehirler Birliği ile ilgili bir seçim var. Orada İYİ Parti’nin delegasyonu yok fakat delegesi olmamasına rağmen Sayın Genel Başkanımız Sayın Dervişoğlu’ndan yönetime bir kişiyi istedi. 'Eğer siz de uygun görürseniz İYİ Parti de temsil edilsin' dedi."

ÖZEL'DEN İKINCI TEKLIF

CHP lideri Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde yapılan Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) seçimleri sonrası da İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu telefonla arayarak, İYİ Parti'nin de bir encümenle temsil edilmesi için teklifte bulunmuştu. Bu teklif kapsamında, TBB seçimlerinde CHP'nin adayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olurken, İYİ Parti'den Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın da 14 TBB encümeninden biri olması konusunda anlaşmaya varılmıştı.

Umut Akdoğan’ın canlı yayında paylaştığı bu bilgiler, siyasi arenada büyük yankı uyandırdı. Özel'in, İYİ Parti ile daha güçlü bir iş birliği sağlama çabaları, iki parti arasındaki ilişkilerin geleceği açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.