CHP'li Karasu: CHP içinde Genel Başkanımıza karşı ahlaksızca, namussuzca ithamlarda bulunanlar var

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, partinin içindeki haksız ithamları eleştirerek, "Genel Başkanımıza karşı ahlaksızca ithamlarda bulunanlarla karşı karşıyayız" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, partisinin içindeki gelişmelere dair sert eleştirilerde bulundu. Karasu, partinin geçmişte dışarıdan gelen iftiralara karşı dimdik durduğunu ancak şimdi, CHP içinde Genel Başkanlarına karşı ahlaksız ve namussuz ithamlarla karşı karşıya olduklarını ifade etti. "İlk defa CHP içinde, Genel Başkanımıza karşı ahlaksızca, namussuzca ithamlarda bulunan kendini bilmezlerle karşı karşıyayız" diyen Karasu, koltuk hırslarının bazı partililerin kişiliklerinin önüne geçtiğini vurguladı. 

Karasu’nun açıklamaları, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba tarafından da alıntılandı. Ulaş Karasu, partinin son 47 yılda önemli başarılar elde ettiğini belirterek, "Değişimin yüzyılı, yüzyılın değişimi" mottosuyla CHP’nin yüzde 38 oy oranına ulaşarak 1. parti haline geldiğini ve 411 belediye başkanlığını kazandığını aktardı.

Karasu, geçmişteki siyasi rakiplerin Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk dahil olmak üzere genel başkanlarına yönelik her türlü iftiraya başvurduğunu hatırlattı. Ancak gerçek CHP’lilerin her zaman bu saldırılara karşı dimdik durduğunu belirtti. 

Bugün partinin içinden gelen ahlaksız ithamlarla mücadele edeceklerini söyleyen Karasu, "Sizin bu ahlaksızca karalamalarınıza karşı biz, 14 Mayıs’taki hayal kırıklığını bir daha yurttaşlarımıza yaşatmamak için halkımızla buluşmaya, partimizi ilk seçimde iktidar yapmaya kararlıyız" şeklinde konuştu. 

Ayrıca, CHP'nin geçmişten gelen sorumlulukları ve 1. parti olmanın getirdiği kararlılıkla yola devam edeceklerini ifade eden Karasu, hiç kimsenin bu yolda engel olmasına izin vermeyeceklerini vurguladı. "Bu yolda önümüze engel olma girişimlerine pabuç bırakmadık, bırakmayacağız," dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.