CHP'li Özel: Bahçeli saraya yaver olma arzusuyla yanıp tutuşuyor

+Meclis'te dün yaşanan kavganın ardından CHP'den iki açıklama geldi. CHP Grup başkanvekili Engin Altay, "Benim bir iktidar milletvekili darp ettiğim algısı da yanlıştır. Ben olayları yatıştırmaya gitmişken Akif Yılmaz...

+Meclis'te dün yaşanan kavganın ardından CHP'den iki açıklama geldi. CHP Grup başkanvekili Engin Altay, "Benim bir iktidar milletvekili darp ettiğim algısı da yanlıştır. Ben olayları yatıştırmaya gitmişken Akif Yılmaz adlı milletvekilinin beni merdivenlerden aşağı iteklemesi kabul edilebilir bir şey değil. Ben de insanım bana dokunamayacağını söyleyerek kendisini uzaklaştırdım'' ifadelerini kulladı. 

Altay ayrıca, ''Sayın Bahçeli’nin dün geceki açıklamaları gösteriyor ki, Sayın Bahçeli bir an evvel saraya yaver olma arzusuyla yanıp tutuşmaktadır" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli dün yaptığı açıklamada, ''Oylamada ani iniş çıkış beklemiyorum. Dönüş beklemiyorum artış olabilir. Fireyi mercekle aramak lazım. Anayasa Meclis’ten geçmezse parlamento yenilenmeli. Meclis çalışamaz hale gelir'' ifadelerini kullanmıştı.

ÖZGÜR ÖZEL: AKP'NİN SALDIRMASI SUÇLULUKTAN

Grup Başkanvekillerinden Özgür Özel ise "Dün yaşananlardan dolayı milletvekillerimiz son derece üzgündür. Ancak AKP’nin dün gece böylesine saldırması tamamen suçluların telaşıdır" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Belediye başkanlarımıza AK Parti'ye geçmeleri için baskı yapılıyor
Erdoğan, Özel’le buluşmadan Bahçeli’ye danıştı; perde arkası hareketli
Önce il başkanları, sonra MYK değişecek
MHP yüzde 50+1'in değişmemesi gerektiğini söylüyor
Kazanmayayım diye organize el bir çalıştı