CHP'li Özgür Karabat'tan AK Parti yorumu: "İmamoğlu'nun karşısına aday bulamıyorlar"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Başakşehir İlçe Başkanlığı'nın TÜMSAN İrtibat Bürosu'nu hizmete açtı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, AKP'nin İstanbul'da adayını açıklamamasını, İmamoğlu'na karşı etkili bir aday bulamamalarına bağladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Başakşehir İlçe Başkanlığı’nın TÜMSAN İrtibat Bürosu açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Karabat, AKP'nin İstanbul'da henüz adayını açıklamamasını eleştirerek, "Bizden aylarca önce çalışmaya başlayan AKP, İstanbul’da niye adayını açıklayamıyor? Çünkü yaptıkları hiçbir araştırmada Sayın İmamoğlu’nun karşısında başarılı olacak bir adayı bulamıyorlar. Fakat onları bir şeyi daha bulamıyorlar" dedi.

ÖZGÜR ÇELİK: ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de açılışta yaptığı konuşmada, "Önümüzdeki 5, 10, 20, 30 yılı etkileyecek bu seçimden mutlak suretle başarıyla çıkmak zorundayız" ifadelerini kullandı. Açılışa katılan parti yöneticileri, önemli bir dönemeçte olduklarını vurgulayarak birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

BAŞAKŞEHİR'DE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Başakşehir İlçe Başkanlığı’nın TÜMSAN İrtibat Bürosu'nun açılmasıyla birlikte, CHP'nin ilçede yeni bir döneme hazırlandığı belirtildi. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ise açılışta yaptığı konuşmada, önümüzdeki seçimin uzun vadeli etkileri olacağını belirterek, "Bu seçimden mutlaka başarılı bir şekilde çıkmak zorundayız" dedi. TÜMSAN İrtibat Bürosu, CHP'nin Başakşehir'deki güçlü ve aktif politika anlayışını destekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ünlü Menajer Mert Ramazan Demir'i Keşfetti!
Ünlü Şarkıcı Sevgilisini Otel Koridorunda Sürükledi! Şiddete Hayır!
Seda Sayan'dan Bomba Açıklamalar!
Ceylan Ertem'den; 'Köyde seks'!
Mele Mosso Cesur Sahne Tarzıyla Dillerde! Resmen Salladı!