CHP’li Öztrak, Erdoğan’a yüklendi: Her krizde tek adam ortadan kayboluyor

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa kararı alması ve yeniden göreve dönmesine ağır eleştirilerde bulundu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa kararı alması ve yeniden göreve dönmesine ağır eleştirilerde bulundu.  Öztrak, "Memur bakanlar Sayın Cumhurbaşkanı'nın talimatı demeden söze başlayamıyorlar. Hepsi emir kuludur, yetkili tek bir kişi var onun da sorumluluğu yoktur. Etkiller yetkisiz, yetkililer etkisiz. Ne zaman bir kriz yaşansa tek adam ortadan yok oluyor" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Faik Öztrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifa kararı alması ve yeniden göreve dönmesiyle ilgili süreci değerlendirdi:

UCUBE REJİMDE İSTİFA OLMAZ, AZİL OLUR!

* Akşamüstü Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı çerçevesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bakan “Talimat aldım ve gereğini yapıyorum” dedi. “Olan bitenden şahsım sorumlu” dedi istifa etti. Gece bitmeden Erdoğan tarafından geri çevrildi. Tek taraflı yapılan beyanın şahsın kabulüne tabi olduğu görüldü.

* Ucube rejimde istifa olmayacağını, azil olacağını bir kez daha gördüler. Bakanların, tek adam onayı olmadan istifasının söz konusu olmadığı açık seçik görüldü.

ETKİLİLER YETKİSİZ, YETKİLİLER ETKİSİZ

* Memur bakanlar, Sayın Cumhurbaşkanının talimatı demeden söze başlayamıyorlar. Hepsi emir kuludur, yetkili tek bir kişi var, onun da sorumluluğu yoktur. Etkililer yetkisiz, yetkililer etkisiz. Ne zaman bir kriz yaşansa tek adam ortadan yok oluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel'den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na tebrik mesajı geldi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan 'ara zam' sorusuna yanıt
"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"
İmamoğlu ve Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik mesajı gönderdiler
"Ayrıca Meral Akşener çok değerli bir insan"