CHP'li Sengel de mal varlığını açıkladı: "Şeffaflık içinde yolumuza devam ediyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efes Selçuk Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Filiz Ceritoğlu Sengel, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısını dinleyerek mal varlığını açıklamış bulundu.

Başkan Sengel, şu anda bir adet 2021 model Audi A3 marka otomobil, 2014 yılında satın alınan bir adet arsa ve 2016 yılında satın alınan bir adet bürosu olduğunu açıkladı.

'SADECE HALKIMIZIN İHTİYAÇLARINA HİZMET ETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

'Biz dün olduğu gibi bugün de şeffaflık ve dürüstlük içinde yolumuza devam ediyoruz.' ifadesini kullanan Başkan Sengel, 'Biz sadece halkımızın ihtiyaçlarına ve beklentilerine hizmet etmek için çalışıyoruz. Bizim için önemli olan yatağa aç giren çocuklarımıza kucak açmaktı, köylerden merkeze okumaya gelen çocuklarımıza ulaşım desteği vermek, tüm bunları yaparken esnafın kazancını arttırmaktı. Bunun ve çok daha fazlasını gerçekleştiğini görmenin mutluluğu benim için en büyük varlık. Tüm bunların hepsini yapıyor olmaktan dolayı mutlu ve gururluyum' sözlerini söyledi. 

'MAL VARLIĞIMI AÇIKLAMAKTAN ASLA KORKMAM'

Belediye başkanı olarak, en büyük gururun toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına cevap vermek ve onların rahat bir nefes almasını sağlamak olduğunu belirten Ceritoğlu Sengel, 'Bizim halkımıza hizmet etmek gibi bir sorumluluğumuz var. Eğitim, sağlık, ulaşım, çevre, sosyal yardım, kültür sanat gibi alanlarda halkın taleplerini karşılamak ve yaşam kalitesini artırmak için çaba gösterirken mal varlığımı merak edenlere de şeffaflık göstererek açıklamaktan da asla korkmayız' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Merkezin gözü belediyelerde: CHP Genel Merkezi, belediyelerin harcamalarını izleyecek
Taviz yok, geri almayanın gözünün yaşına bakmam
El sıkışmayan parti liderleri olmaz
Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu