CHP'li vekiller, Taksim Bileşenleri ile buluştu

İstanbul 2. Bölge STK’lardan Sorumlu CHP İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Zeytinburnu Belediyesi ve CHP İBB Meclis Üyesi Özgür Aydın, Taksim Bileşenleri Temsilcileri ile CHP milletvekillerini buluşturdu.Özgür Aydın...

İstanbul 2. Bölge STK’lardan Sorumlu CHP İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Zeytinburnu Belediyesi ve CHP İBB Meclis Üyesi Özgür Aydın, Taksim Bileşenleri Temsilcileri ile CHP milletvekillerini buluşturdu.

Özgür Aydın ilk iş olarak İstanbul Mimarlar Odası, DİSK, KESK temsilcilerinde içinde yer aldıkları Taksim Dayanışma Bileşenleri Temsilcileri ile İşçi Sendikaları ve Sivil Toplum Kuruluşları'ndan Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve CHP PM Üyesi Kadir Gökmen Öğüt’ü biraraya getirdi.

Mimarlar Odası'nda yapılan toplantıya CHP'lilerin yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili Adayı Cem Tüzün, Gezi direnişinin sembol isimlerinden Mimar Mücalla Yapıcı, Mimarlar Odası adına Süleyman Solmaz ,TMMOB adına Önder Atay, KESK adına Hüseyin Özev katıldılar.

Önümüzdeki günlerde bu tür buluşmaların artacağını söyleyen CHP'li Özgür Aydın, CHP'nin Sivil Toplum Kuruluşları ile daima işbirliği içinde olduğunu bu işbirliklerinin artarak devam edeceğini yineledi ve STK'lara verilen önem ve değerin CHP'nin olmazsa olmaz ilkelerinden olduğunu söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır