CHP'liler Reina önünde!

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın çağrısıyla bir araya gelen İstanbul'daki 14 CHP'li İlçe Belediye Başkanı terör saldırısına hedef olan Reina'yı ziyaret etti. Katliamın yaşandığı Reina'nın girişine çelenk bırakan...

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın çağrısıyla bir araya gelen İstanbul'daki 14 CHP'li İlçe Belediye Başkanı terör saldırısına hedef olan Reina'yı ziyaret etti. Katliamın yaşandığı Reina'nın girişine çelenk bırakan CHP'liler hayatını kaybedenler için dua etti.

CHP Heyeti adına açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, saldırıda çok sayıda yabancının hayatını kaybettiğini hatırlatarak, " Onları koruyamadığımız için ülkemiz adına özür diliyorum" dedi.

CHP olarak hiç kimsenin inancına, etnik yapısına göre siyaset yapmadıklarını söyleyen Canpolat, "Bu ülkenin birliğini, bütünlüğünü sonuna kadar savunacağız. Bütün terör örgütlerine inat CHP olarak teröre karşı mücadele edeceğimizi ilan ediyoruz"diye konuştu.

Canpolat CHP'nin yüzünün Batılı değerlere dönük olduğunu, aksi yöne dönülmesine müsade etmeyeceklerini de sözlerine ekledi.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DEVRİYE GEZİYOR

Bu arada Reina önünde polisin aldığı tedbirler sürüyor. Özel hareket polisleri Muallim Naci Caddesi üzerinde devriye gezerken, özellikle yabancı basın mensuplarının Reina önündeki yayınları sürüyor. 

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kirli Sepeti Final Yapıyor: Karakterlerin Sonu Ne Olacak?
AK Partili Külünk'ten Şok İddia: Erdoğan'a Düzmece Anketler Sunuldu!
Sosyal Medyada Diyanet'e Ezan Tartışması: Ezanı Selahattin Paşalı Okusun!
İsrail'i durduracak tek ülke ABD
Numan Kurtulmuş siyasi partileri ziyaret edecek