CHP’nin 125 adayı daha duyuruldu

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından onaylanan ve Parti Meclisi'nden (PM) geçen il ve ilçe belediye başkan adayları resmi olarak duyuruldu. Bu adaylar, MYK ve PM tarafından kabul edilerek resmi olarak açıklandı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) tarafından onaylanan ve Parti Meclisi'nden (PM) geçen il ve ilçe belediye başkan adayları resmi olarak duyuruldu.

Dün gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantılarının ardından, daha önce belirlenmemiş olan il ve ilçe belediye başkan adayları belirlendi. Uzun süren Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantılarının sonucunda, 3 büyükşehir belediye başkan adayı dahil olmak üzere toplamda 125 adayın ismi açıklandı.

 

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki mevcut Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in yerine Hüseyin Can Güner aday olarak belirlendi. Ankara'daki diğer ilçe adayları ise şu şekilde: Akyurt'ta Filiz Geygel, Çubuk'ta Can Kaderoğlu, Sincan'da ise Veysel Alkan.

 

Büyükşehirlerde adaylar şu şekilde belirlendi: Ordu'da Zekai Sana, Kayseri'de Murat Molu, Malatya'da ise Veli Ağbaba aday olarak gösterildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı
TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi