CHP'nin aday göstermediği Mesut Yar'dan açıklama: Bağımsız aday olacak

Gazeteciliği bıraktığını açıklayarak ekranlara veda eden Mesut Yar, "Ayrılma nedenim çoğunuzu şaşırtacak" diyerek Datça Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıklamıştı. Fakat CHP tarafından aday gösterilmeyince, bağımsız aday olduğunu duyurdu.

Sözcü TV’de sabah haberlerini sunan gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar, Aralık ayında gazetecilik mesleğini bıraktığını açıklamıştı. Ekranlara veda eden Yar, Datça’dan bağımsız belediye başkanı adayı oldu.

DATÇA'NIN SİYASETE İHTİYACI YOK'
 

"Bugün itibarıyla belediyecilik hizmetinde olması gerektiği gibi siyasal tercihlerden uzak ama hepsine de saygılı, halkın her kesimini kucaklayacak, sorun çözmek için çalmadık kapı ve söylenmedik söz bırakmayacak, vaade değil yapılana inanan bağımsız bir belediye başkan adayı Mesut Yar’ı göreceksiniz omzunuzun yanında Dünya görüşü ne olursa olsun iyiye, güzele, aydınlığa, ilericiliğe, bilime, kardeşliğe; güzel ve güneşli bir Datça’ya inanan herkesle aynı rotada omuz omuza mücadele edeceğiz. Çözümün son derece basit olduğu konuları bile çözümsüz hale getirenlerin değil, çözümün kendisini üretenlerin, hakkını yüceltenlerin, ‘yoksulluk ve yoksunluğa hapsolmayacağız’ diyenlerin Datça’sını saygıdeğer Datçalı kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz. Bunu yaparken ışığımız siyasi amblemler değil içimizdeki hakikat aşkı olacak. Evet, yolumuz kolay değil. Ama unutmayın ki "siz hepiniz ben tek" diyen cesurların da sayısı az değil. Kimse bir diğerini hafife almayacak, kimse Datça’ya hafif muamelesi yapmayacak." diyerek açıklamada bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Gizlice Evlenen Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir Anlaşmalı Boşandı
Tamer Karadağlı Şahan Gökbakar'ın adını duyunca sinirlendi
Cem Yılmaz bir aşkı daha bitti iddiası
Afra Saraçoğlu’nun okul hayatıyla ilgili eleştirilere annesinden tepki geldi
Selen Görgüzel 300 bin TL'lik bileziğini kaybetti: Bulana ödül var