CHP'nin başına Ümit Kocasakal mı gelecek?

Eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı adaylığına ilişkin "Türk milleti bana bir görev yüklüyorsa benim bundan kaçmak gibi bir seçeneğim olabilir mi, olamaz" diyerek siyasete...

Eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı adaylığına ilişkin "Türk milleti bana bir görev yüklüyorsa benim bundan kaçmak gibi bir seçeneğim olabilir mi, olamaz" diyerek siyasete gireceği mesajını verdi. Kocasakal, CHP tabanının kısa süre de olsa biraz sabretmesini istedi.

Ulusal Kanal'da gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu'nun sunduğu Anında Gazete programına katılan Kocasakal, CHP'nin Kuvayı Milliye ruhuyla yeniden ayağa kalkması gerektiğini söyledi. Kocasakal, AKP'nin anayasayı değiştirmek isteyerek rejimi de değiştirmek istediğinin altını çizdi ve CHP'nin kişileri bir yere getiremeyeceğini; kişilerin partiyi bir yere getirmesi gerektiğini söyledi.

'TÜRK MİLLETİ BANA BİR GÖREV YÜKLÜYORSA...'

Kocasakal, CHP'ye genel başkanlığına yönelik aday olacağı mesajını da vererek, "Türk milleti bana bir görev yüklüyorsa benim bundan kaçmak gibi bir seçeneğim olabilir mi, olamaz. Bir dip dalgası geliyor. Bu bir Kuvayı Milliye hareketi. Ve bu hareketin önünde hiç kimse duramaz duramayacaklarını da göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"
Atanamayan öğretmenler için 18 Mayıs günü Saraçhane'ye!
"Devlet yönetme adabına sığmaz"
Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in Sırbistan Ziyareti: Diplomatik Hamle ve Tarihi Hatırlatma
AK Parti Kemalizm’le hesaplaşmak yerine son kulvarda uzlaşmayı mı tercih etti?