CHP'nin cumhurbaşkanı adayına ilişkin bir iddia daha: Kemal Derviş önerdi

CHP'nin cumhurbaşkanı adayına ilişkin bir iddia da Metin Uca'dan geldi. Uca CHP'nin cumhurbaşkanı adayının Prof. Dr. Özgür Demirtaş olduğunu ileri sürdü. Uca'nın iddiasına göre Kemal Derviş, Kemal Kılıçdaroğlu'na Demirtaş...

CHP'nin cumhurbaşkanı adayına ilişkin bir iddia da Metin Uca'dan geldi. Uca CHP'nin cumhurbaşkanı adayının Prof. Dr. Özgür Demirtaş olduğunu ileri sürdü. Uca'nın iddiasına göre Kemal Derviş, Kemal Kılıçdaroğlu'na Demirtaş ismini önerdi. 

BAŞARILI AMA TABAN TANIMIYOR
Demirtaş'ın başarılı bir akademisyen olduğunu belirten Uca buna rağmen CHP tabanının kendisini tanımadığını bu yüzden aday olarak nitelenemeyeceğinin altını çizdi. 

KEMAL DERVİŞ ÖNERDİ
Uca'nın Twitter hesabından paylaştığı mesaj şu şekilde: 
"Ayağımın tozuyla geldiğim Ankara’dan taze haber vereyim CHP’nin cumhurbaşkanlığı için üstüne konuştuğu adaylardan bir de Prof Dr Özgür Demirtaş, Dün Kemal Derviş tarafından önerilmiş çok başarılı bir akademisyen ve futurist ama parti tabanı tanımıyor. 
"Prof Dr Özgür Demirtaş inanılmaz parlak bir kariyer birden çok ve yurtdışından alınmış üniversite diplomasıEkonomiden de çok iyi anlıyor inanlmaz bir hatip, kitleleri konuşması ile hipnoz benzeri etki altına alıyor, Özgür Özel’in söylediği çıldırtıcı aday olabilir dikkat."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelecek
Arzu Çerkezoğlu “Taksim’e neden girilemedi” sorusunu yanıtladı
"Lükse ve şatafata son vereceğiz"
Kolombiya, İsrail ile diplomatik ilişkilerini kesme kararı aldı
Fatih Erbakan: Belediyeleri Rüşvetten ve İsraftan Arındıracağız